Vi har äntligen fått vårt drömkök

God morgon, god morgon. Varmt välkomna hit, det gläder mig verkligen att du har klickat in här för att läsa ett nytt inlägg. Dagen till ära hade jag tänkt skriva om en byggfirma i Huddinge, den heter Palka Bygg AB och hjälpte mig med en köksrenovering för inte så länge sedan. Om det är så att ni vill veta mer om dem kan ni läsa mer här, efter att ni har läst färdigt det här inlägget såklart.

Jag och min sambo har länge velat göra om köket i vår lägenhet, främst för att vi vill ha ett kök som passar oss och vår inredningssmak aningen bättre än det befintliga gjorde. Det köket som fanns i lägenheten när vi köpte den var relativt gammalt och slitet, därför passade vi på att göra om hela köket när vi ändå höll på. Vi bytte skåpen, spisen, fläkten samt golv och kakel. Med tanke på att det var ett så stort projekt vi stod inför valde vi att leta upp en erfaren byggfirma i Huddinge som kunde hjälpa oss att bygga köket vi så länge drömt om. När vi anlitade dem berättade vi även för dem om våra tankar och önskemål för köket, vilket de lyssnade väldigt bra på. Under hela arbetsprocessen märkte man att de lyssnade på det vi hade sagt, vilket slutligen ledde till att köket blev precis som vi hade tänkt oss.  Varken jag eller min sambo hade kunnat bli mer nöjd med resultatet som vi fick, därför vill jag i det här inlägget rikta ett stort tack till Palka Bygg AB som har kunnat uppfylla vår dröm. För att avsluta det här inlägget vill jag även rekommendera er att kontakta dem om ni behöver hjälp av en kompetent byggfirma i Huddinge.